Defining tomorrow

Decossers laten zich leiden door het motto defining tomorrow. Daarbij denken wij aan digitalisering, automatisering en robotisering – alleen maar om jouw leven gemakkelijker te maken. Met slimme technologie maken wij je werk efficiënter, je buurt leefbaarder en je omgeving schoner.

Waar wij in geloven

1

DREAM

2

EMPOWER

3

CREATE

 
4

OPEN

 
5

SHARE

De mensen maken Decos

Decos is de naam, onze mensen werken aan de faam. Expertise en ervaring hebben onze medewerkers te over, maar dat vinden wij niet het belangrijkste. Of ze nu luisteren naar de naam Natascha, Bastiaan, Rahul of Nilesh, Decossers zijn warme mensen met een drive voor mens en technologie – in die volgorde. Wij geven ze de ruimte om voor jou de beste oplossingen te vinden.

Werken bij Decos

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die samen met ons de toekomst willen vormgeven. Iedereen die zoekt naar betekenis in zijn werk, is welkom bij Decos. Het maakt ons niet uit wie je bent. Wij houden van diversiteit en je mag (moet?) ook een klein beetje gek zijn. Dat zijn wij immers ook. Bij welk ander bedrijf vind je een ballenbak op de financiële administratie?

Vacatures

Doen wat je zegt

‘Een betere wereld begint bij jezelf’ is niet voor niets een cliché. Het is namelijk gewoon waar. Daarom zetten wij ons in voor het milieu. Wij werken aan een volledig elektrisch wagenpark en hebben achttien laadpalen voor de deur van ons kantoor. Ook werken wij bij Decos papierloos. Honderd procent digitaal werken spaart het milieu en verbetert de onderlinge samenwerking.

Continu verminderen we onze CO2-uitstoot

6

Ons wagenpark bestaat enkel uit
elektrische of hybride auto's

7

We werken volledig
op groene stroom

8

We gebruiken geen papier
en hebben nauwelijks afval

 
9

We overleggen vaak via
Video Conference of Skype

 
10

Papieren post sturen we terug
en we vragen om digitale mail

Elektrisch rijden

Ook in ons leasebeleid kijken we naar de toekomst. Onze medewerkers rijden uitsluitend in elektrische of plug-in hybride auto’s, omdat wij geloven in deze nieuwe, schone techniek. We willen niet rijden in vervuilende auto’s. Zo dringen we onze CO2 uitstoot terug, en ook nog eens op een leuke manier. We hebben 18 laadpalen op ons parkeerterrein, waarvan onze bezoekers uiteraard ook gebruik kunnen maken.