Defining tomorrow

Decossers hebben een passie voor de toekomst. We willen met elkaar verantwoordelijkheid nemen voor die morgen en de wereld een stukje verbeteren. Wij zoeken de vooruitgang in digitalisering en daar gebruiken we slimme technologie voor. Zodat we de mensen echt centraal kunnen stellen en meer met elkaar in verbinding kunnen staan.

Waar wij in geloven

1

DREAM

2

EMPOWER

3

CREATE

 
4

OPEN

 
5

SHARE

Onze mensen

Expertise en ervaring hebben we volop, maar dat is niet het belangrijkste. Dat zit namelijk in de mensen zelf. Natascha, Bastiaan, Rahul, Nilesh: stuk voor stuk warme mensen die met passie voor je werken. En zo zijn er nog 150 bijzondere Decossers. Omdat ze in vrijheid en met verantwoordelijkheid hun werk goed doen, maar ook zichzelf continu blijven uitvinden.

Werken bij Decos

We zijn altijd op zoek naar mensen die de toekomst willen veranderen. Mensen die dromen van een betere wereld en ook zichzelf continu willen vernieuwen. Vanzelfsprekend zijn ze goed in wat ze doen en doen ze dat samen met collega’s en klanten, in zelfsturende teams. Ben jij straks misschien onze nieuwe collega?

Vacatures

Papierloos hoofdkantoor

In ons hoofdkantoor in Noordwijk werken we volledig papierloos, oftewel 100% digitaal. Omdat we daardoor veel beter kunnen samenwerken: efficiënt, transparant en gemakkelijk. Bovendien produceren we op deze manier veel minder afval, wat directe winst voor het milieu oplevert. Dat is niet het hoofddoel, maar het kado dat we erbij krijgen.

Continu verminderen we onze CO2-uitstoot

6

Ons wagenpark bestaat enkel uit
elektrische of hybride auto's

7

We werken volledig
op groene stroom

8

We gebruiken geen papier
en hebben nauwelijks afval

 
9

We overleggen vaak via
Video Conference of Skype

 
10

Papieren post sturen we terug
en we vragen om digitale mail

Elektrisch rijden

Ook in ons leasebeleid kijken we naar de toekomst. Onze medewerkers rijden uitsluitend in elektrische of plug-in hybride auto’s, omdat wij geloven in deze nieuwe, schone techniek. We willen niet rijden in vervuilende auto’s. Zo dringen we onze CO2 uitstoot terug, en ook nog eens op een leuke manier. We hebben 18 laadpalen op ons parkeerterrein, waarvan onze bezoekers uiteraard ook gebruik kunnen maken.