Maatwerksoftware en developers die binnen jouw budget passen

Bij Decos geloven we niet in een one-size-fits-all aanpak. We kijken nauwkeurig naar wat jouw organisatie nodig heeft en ontwikkelen innovatieve oplossingen die je echt vooruithelpen. Dit zie je terug in onze flexibele software-oplossingen. Soms is er echter meer nodig. In die gevallen biedt maatwerk de beste uitkomst.

Ontmoet Decos Engineering


Wist je dat we naast onze standaardsuite al jaren maatwerksoftware ontwikkelen? Decos Engineering zet onze ervaring in de overheidssector in voor situaties die om specifieke oplossingen vragen. Hierbij verzorgen we het volledige traject van ontwerp tot realisatie: we ontwerpen, bouwen en onderhouden software en digitale oplossingen.

Ons aanbod omvat onder andere:

  • Maatwerkoplossingen
  • Legacy-modernisering
  • Integraties realiseren
  • Geavanceerd testen
  • Webapplicaties en mobiele apps
Innovatie en Smart Cities


Decos Engineering speelt een sleutelrol in het realiseren van innovatieve smart city-projecten. Onze oplossingen helpen gemeenten efficiënter en effectiever te werken, wat resulteert in een hogere levenskwaliteit voor inwoners.

Enkele voorbeelden van onze expertises:

  • Participatieplatformen
  • Tools voor metingen en evaluatie
  • Zelfbedieningsloketten
  • Notificatiesystemen
  • Samenwerkingsomgevingen


 

Maatwerk overheid

VERSTERKING VOOR JE EIGEN ONTWIKKELTEAM

Heb je een eigen ontwikkelteam in huis en heb je behoefte aan (tijdelijke) versterking? Ook hiervoor biedt Decos Engineering altijd een passende oplossing.

Ons team van software engineers bestaat uit tientallen verschillende specialisten, waaruit je zelf de beste kandidaten kan selecteren. Hij of zij draait mee als integraal onderdeel van jouw team. Wij zijn ervan overtuigd dat er meer werk wordt verzet, als er een goede onderlinge klik is.

ERVAAR ONZE SCHERPE TARIEVEN


Ons ontwikkelteam bestaat uit ervaren ontwikkelaars, developers en test engineers die bij jouw team kunnen inspringen en diverse services kunnen leveren. Of je nu een specifieke puntoplossing wenst, een innovatief smart city-project uitvoert, of oud maatwerk wil moderniseren; wij staan voor je klaar.

Door onze slimme combinaties van projectmanagers in Nederland en ontwikkelaars in India, kunnen we scherpe tarieven aanbieden, zonder in te boeten op kwaliteit en efficiëntie van het ontwikkeltraject.

 

ZET DE STAP VAN IDEE NAAR REALISATIE


Heeft jouw organisatie specifieke wensen of ideeën voor softwareontwikkeling, maar vind je het lastig om de volgende stap te zetten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe onze expertise en scherpe tarieven jouw organisatie kunnen ondersteunen. Vul het formulier op deze pagina in of maak een afspraak met je vaste accountmanager via www.decos.com/afspraak.

Wat is de wens van jouw organisatie?


Ons team staat klaar om jouw ideeën tot leven te brengen en de volgende stap richting realisatie te zetten. Ga de uitdaging aan en zie hoe Decos kan bijdragen aan jouw succes!