Sluit je aan bij onze reis

Donderdag 29 september @ kantoor Decos

Regiobijeenkomst Noordwijk,
inclusief zweefvliegen

We maken een tour langs verschillende regio's in Nederland, om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en samen na te denken over het vervolg van onze reis. De volgende regiobijeenkomst staat gepland op donderdag 29 september, in onze meteoriet in Noordwijk. De inhoudelijke sessie sluiten we spectaculair af met een rondje zweefvliegen boven het strand en de Amsterdamse Waterleidingduinen!

 

Terugblik: regiobijeenkomst Heerenveen

 

 

Programma

We starten het programma op 29 september met een goede lunch. Vervolgens vertelt product owner David Bronsveld je alles over onze roadmap, support en ontwikkelingen van de JOIN Cloud.

 

Na een korte pauze, met voor de liefhebbers een rondleiding door ons bijzondere pand, richten we ons op JOIN the Journey: onze reis naar een gloednieuw platform. We vertellen waarom we deze stap zetten, hoe het nieuwe platform gaat werken en we laten de eerste schermen zien.

 

Na het inhoudelijke programma is het tijd voor een borrel en een spectaculaire afsluiter! We verplaatsen dan namelijk naar de Kennemer Zweefvliegclub. Hier is voor 14 mensen de gelegenheid om een vlucht te maken samen met een getrainde piloot van de zweefvliegclub. Tegelijkertijd organiseren we bij de startbaan een gezellige borrel voor de mensen die liever met beide voeten op de grond blijven.

 

Het zweefvliegen is helaas vol. Je kan je wel aanmelden voor de reservelijst en/of meedoen aan de borrel.

 

 

Calender grijsVoor in je agenda:                                                                         
Datum: Donderdag 29 september
Programma: 12.00 tot 15.00 + borrel en zweefvliegen tot 17.30
Locatie 1: Kantoor Decos, Huygenstraat 30, Noordwijk
Locatie 2: Kennemer Zweefvliegclub, Vogelaardreef 21,  Noordwijk

 

JTJ-Uitnodiging-2DECOS-office kleinZweefvliegtuig-kleinSpelregels voor het zweefvliegen

Het zweefvliegen is alleen bedoeld voor Decos-klanten. De 14 deelnemers die zich als eerste aanmelden kunnen mee. Maximaal 2 medewerkers per organisatie. Je ontvangt na aanmelding een definitieve bevestiging of je bent ingedeeld. Bij slecht weer verplaatsen we de activiteit naar een andere datum.

De vlucht duurt 7 minuten en om veiligheidsredenen geldt voor deelnemers een maximale lengte van 1.95 en een maximaal gewicht van 100 kilo.

 

Aanmelden

Wil jij weer helemaal bijgepraat worden over JOIN en je collega's uit de regio ontmoeten? Meld dan jezelf en eventuele collega's aan via onderstaand formulier.

 

Niet naar dit event, maar wel op de hoogte blijven?
De ontwikkeling van een nieuwe versie van JOIN is een spannend avontuur waar we je graag deelgenoot van maken. Meld je aan als reisgenoot! Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg je de mogelijkheid om mee te denken over het nieuwe platform.
Ik schrijf me in

Ga mee op reis!

De ontwikkeling van een nieuwe versie van JOIN is een spannend avontuur waar we je graag deelgenoot van maken. Meld je aan als reisgenoot! Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg je de mogelijkheid om mee te denken over het nieuwe platform.