GEMEENTE WIJCHEN KIEST VOOR JOIN SUITE VAN DECOS

Nieuws – 26 januari 2016. Nu de gemeente Wijchen – gelegen in de stadsregio Arnhem Nijmegen – een nieuwe huisvesting krijgt, leek het een geschikt moment om ook een kwaliteitsslag in haar dienstverlening te maken. De gemeente heeft daarom na een uitgebreide Europese aanbesteding gekozen voor de digitaliseringssoftware van Decos.

 

De oplossing gooide vooral hoge ogen, omdat het een complete, veelzijdige en integrale oplossing is om digitaal te gaan werken. In de JOIN Suite bevinden zich onder andere een zaaksysteem, een klantcontactsysteem en een integratieplatform. De JOIN Suite is bovendien volledig web-gebaseerd, waardoor de functionaliteiten op iedere werkplek voor de medewerkers beschikbaar zijn.

 

“Wij zijn zeer verheugd dat de gemeente Wijchen voor de JOIN Suite heeft gekozen”, stelt Marcel Stevens, regiomanager bij Decos. “Steeds meer gemeenten zetten in op het verbeteren van dienstverlening en maken hierbij gebruik van onze oplossingen. Als marktleider op het gebied van informatiebeheer binnen de overheidssector hebben wij de expertise en slimme oplossingen in huis om organisaties te helpen bij het realiseren van hun digitale ambities.”