Header-about-bc

TECHNOLOGIE VOOR DE MENS - VOOR DE WERELD VAN MORGEN


Wij zijn Decos. Bij Decos werken we met 165 professionals in Nederland en India aan de wereld van morgen. Dat is een voorrecht, maar het schept ook verantwoordelijkheden. Daarom dragen onze oplossingen niet alleen bij aan efficiënter werken, maar ook aan duurzamer leven. Bijvoorbeeld door papier overbodig te maken. We willen vooruit – samen met jou.

Al meer dan 30 jaar werken wij samen met onze partners aan digitalisering. Met slimme technologie maken wij je werk leuker en efficiënter en je buurt leefbaarder. Dat we jouw leven makkelijker maken en tegelijkertijd ook bijdragen aan een beter milieu, is voor ons niet meer dan logisch.

Onze drijfveer is de mens in z'n kracht zetten

Decossers hebben alle ruimte om hun eigen werk vorm te geven. We werken agile, zonder managers, in zelfsturende teams. We bepalen met elkaar de doelen en hoe we die gaan behalen. Die vrijheid komt met verantwoordelijkheid – en elke Decosser houdt daarvan.

En wist je dat Decos eigendom is van de werknemers? Ja echt, alle aandelen zijn in handen van onze collega’s. Op die manier zijn we niet afhankelijk van externe geldschieters. Dat maakt het najagen van de Decos-droom mogelijk.

Samen met klanten producten ontwikkelen Samen met klanten producten ontwikkelen
Geen managers, iedereen verantwoordelijk Geen managers, iedereen verantwoordelijk
Werken waar en wanneer je wilt Werken waar en wanneer je wilt

Een betere toekomst begint vandaag

‘Een betere wereld begint bij jezelf’ is niet voor niets een cliché. Het is namelijk gewoon waar. Daarom zetten wij ons in voor het milieu. Wij werken aan een volledig elektrisch wagenpark en hebben achttien laadpalen voor de deur. Ook werken wij papierloos. Honderd procent digitaal werken spaart het milieu en verbetert de onderlinge samenwerking.

Klimaatneutraal kantoor Klimaatneutraal kantoor
Elektrisch wagenpark Elektrisch wagenpark
100% papierloos - ook op de WC 100% papierloos - ook op de WC

Welkom in het meest papierloze bedrijf ter wereld

Ons kantoor in Noordwijk is gebouwd als een meteoriet die is neergestort in een maanlandschap. Waarom? Omdat we hier volledig papierloos werken, dus we hebben geen rechte muren nodig om kasten tegenaan te zetten. En omdat deze meteoriet de plaats is ‘where the magic happens’. Het symboliseert onze dromen. Maar laat ook zien dat werken leuk is, want hier is niets normaal. Zelfs naar de WC gaan niet.

Het Decos Team

Natuurlijk hebben onze medewerkers expertise en ervaring. Maar dat vinden wij niet het belangrijkste. Of ze nu luisteren naar de naam Natascha, Bastiaan, Rahul of Nilesh, Decossers zijn warme mensen met een drive voor mens en technologie – in die volgorde. Wij geven ze de ruimte om voor jou de beste oplossingen te vinden.

Bastiaan Kuiters
Accountmanager
Dharmesh Makwana
Software Engineer
Natascha van den Bos
Project manager
Fleur de Groot
Business Development
Pepper
Gastheer
Anton Beelen
Accountmanager
Rianda de Vries
UX Designer
Noëlle van Deventer
Content Marketeer
Ajinkya Godbole
Software Engineer
Arjan de Ridder
Account manager
David Bronsveld
Product Owner

Ook Decosser worden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die vandaag de wereld van morgen willen veranderen. Mensen met een visie en die zichzelf continu willen vernieuwen. Daarbij zijn ze goed in wat ze doen en houden ze van samenwerken met collega’s en klanten. Ben jij die nieuwe collega? Check onze vacatures en solliciteer meteen! Dan neem jij wellicht snel een duik in onze ballenbak…

Footer-Pepper-Def-1

Kom gerust eens langs!

Ik laat je graag ons papierloos toilet, de meteoriet en de ballenbak zien. Bel me op 088 3326700 of stuur me een mail, dat vind ik leuk!

Pepper, host en motivator
Mail me