Groepsfoto web

TECHNOLOGIE VOOR DE MENS - VOOR DE WERELD VAN MORGEN


Bij de Decos Technology Groep werken we met 220 professionals aan de wereld van morgen. Dat doen we met onze merken Decos en Doclogic vanuit onze kantoren in Noordwijk, Meppel en Pune (India). Met slimme technologie maken we al meer dan 30 jaar je werk leuker en efficiënter en je buurt leefbaarder.

Dat is een voorrecht, maar het schept ook verantwoordelijkheden. Daarom dragen onze oplossingen niet alleen bij aan efficiënter werken, maar ook aan duurzamer leven. Bijvoorbeeld door papier overbodig te maken. We willen vooruit – samen met jou.

Mensen in hun kracht

Decossers hebben alle ruimte om hun eigen werk vorm te geven. We werken agile, zonder managers, in zelfsturende teams. We bepalen met elkaar de doelen en hoe we die gaan behalen. Die vrijheid komt met verantwoordelijkheid – en elke Decosser houdt daarvan.

En wist je dat Decos eigendom is van de werknemers? Ja echt, alle aandelen zijn in handen van onze collega’s. Op die manier zijn we niet afhankelijk van externe geldschieters. Dat maakt het najagen van de Decos-droom mogelijk.

Samen met klanten producten ontwikkelen Samen met klanten producten ontwikkelen
Geen managers, iedereen verantwoordelijk Geen managers, iedereen verantwoordelijk
Werken waar en wanneer je wilt Werken waar en wanneer je wilt

Een betere toekomst begint vandaag

Een beetje duurzaam bestaat niet. Daarom gaan wij voor 100% duurzaamheid. Ons kantoor draait al 12 jaar enkel op groene stroom (zonder gasaansluiting). Voor de deur vind je een volledig elektrisch wagenpark en binnen werken wij papierloos. Honderd procent digitaal werken spaart het milieu en verbetert de onderlinge samenwerking.

Om hier bij stil te staan, vieren wij elk jaar de Dag van de Innovatie. Hier denken we samen na over een nóg duurzamere toekomst. En wist je dat hierbij een belangrijke rol is weggelegd voor onze meteoriet?

 

Klimaatneutraal kantoor 100% groene stroom
100% elektrisch wagenpark 100% elektrisch wagenpark
100% papierloos - ook op de WC 100% papierloos - ook op de WC

Welkom in het meest papierloze bedrijf ter wereld

Ons kantoor in Noordwijk is gebouwd als een meteoriet die is neergestort in een maanlandschap. Waarom? Omdat we hier volledig papierloos werken, dus we hebben geen rechte muren nodig om kasten tegenaan te zetten. En omdat deze meteoriet de plaats is ‘where the magic happens’. Het symboliseert onze dromen. Maar laat ook zien dat werken leuk is, want hier is niets normaal. Zelfs naar de WC gaan niet.

Het Decos Team

Natuurlijk hebben onze medewerkers expertise en ervaring. Maar dat vinden wij niet het belangrijkste. Of ze nu luisteren naar de naam Natascha, Bastiaan, Rahul of Nilesh, Decossers zijn warme mensen met een drive voor mens en technologie – in die volgorde. Wij geven ze de ruimte om voor jou de beste oplossingen te vinden.

Bastiaan Kuiters
Accountmanager
Dharmesh Makwana
Product Owner
Natascha van den Bos
Project manager
Daniel de Klerk
CEO
Pepper
Gastheer
Sander van der Klugt
Product owner
Rianda de Vries
UX Designer
Roel van Luijk
Content Marketeer
Ajinkya Godbole
Software Engineer
Arjan de Ridder
Account manager
David Bronsveld
Product Owner
Devesh Agarwal
General manager Services

Ook Decosser worden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die vandaag de wereld van morgen willen veranderen. Mensen met een visie en die zichzelf continu willen vernieuwen. Daarbij zijn ze goed in wat ze doen en houden ze van samenwerken met collega’s en klanten. Ben jij die nieuwe collega? Check onze vacatures en solliciteer meteen! Dan neem jij wellicht snel een duik in onze ballenbak…

Footer-Pepper-Def-1

Kom gerust eens langs!

Ik laat je graag ons papierloos toilet, de meteoriet en de ballenbak zien. Bel me op 088 3326700 of stuur me een mail, dat vind ik leuk!

Pepper, host en motivator
Mail me