In ons kantoor in Noordwijk werken wij honderd procent digitaal. Dat spaart niet alleen het milieu, maar verbetert vooral de onderlinge samenwerking. Ons kantoor is gebouwd als een meteoriet die is neergestort in een maanlandschap. Waarom? Omdat we hier volledig digitaal, dus papierloos werken, dus we hebben geen rechte muren nodig om kasten tegenaan te zetten. En omdat deze meteoriet de plaats is ‘where the magic happens’. Het symboliseert onze dromen. Maar laat ook zien dat werken leuk is, want hier is niets normaal.

Dat vraagt soms wat aanpassingen van onze medewerkers en onze omgeving. Post-its, notitieblokken en flap-overs hebben we niet: daar gebruiken we digitale varianten van. Onze suiker zit niet in zakjes maar gewoon in een pot. En naar de WC gaan is ook niet echt zoals je in de meeste gebouwen gewend bent: een papierloos toilet is toch wel wat anders-dan-anders.

Ook voor papieren post hebben we een alternatief: onze digitale mailbox! Werkt vele malen sneller, efficiënter en transparanter dan via een postbus. Wil je iets met ons delen? Mail ons gewoon op info@decos.nl, dan helpen we je graag!