Support

We willen dat je blij wordt van onze oplossingen, zodat je ze graag en vaak gebruikt. Daarom streven we ernaar de meest gebruiksvriendelijke apps en software te maken. Heb je een vraag, opmerking of feedback, dan horen we dat uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op!

Decos

Waarom werken we eigenlijk papierloos en zonder managers? Bel of mail ons gewoon, Bert legt je helder uit waarom we dingen doen zoals we doen. Of maak een afspraak met Marcia. Zij laat je de ballenbak, de meteoriet en het opgeruimde kantoor graag zien.

JOIN

Ken je Daan, Thijs, Vera, Julian en Taco al? Onze toppers van Customer Support helpen je bij al je vragen over de JOIN suite. Heb je een andere vraag, bijvoorbeeld over de cloud, licenties, of een kopje koffie, kun je altijd bellen of mailen met onze directeur Bas. Je bent van harte welkom!

Fixi

Wil je via Fixi een melding maken van een schade aan de openbare ruimte? Maar werkt de app even niet mee? Meld je issue gewoon via de website, of bel of mail ons gerust, dan helpt Sander of Wendy je geheid met je probleem.

Minute

De jongens van Minute weten dat het best lastig kan zijn om de traditionele regels van het vergaderen overboord te gooien. Arjan, Martijn en Gert-Jaap helpen je graag om van al die overbodige printjes af te komen en samen efficiënter te overleggen.

WELBO

Doet Pepper even niet wat hij zou moeten doen? Stuurt hij je gasten weg in plaats van dat hij ze ontvangt? Of heb je nog geen robot, maar wil je daar gewoon meer over weten? Bel of mail met Roel of Roeland, zij leggen je graag de mogelijkheden uit.

Audiology

Al jarenlang is Pieter onze expert op het gebied van audiometers. Kalibratie, onderhoud, vastgelopen systemen: hij fixt het allemaal voor je. Dus loop je ergens tegenaan, neem contact op met Pieter en hij zorgt ervoor dat je snel weer aan het werk kunt.

Leerlingenvervoer.nu

Rianne, Maarten en Joël zijn jouw eerste aanspreekpunt voor al je vragen. Of het nu inhoudelijk gaat over de wetgeving of over de uitvoering van de implementatie – zij weten werkelijk alle ins en outs die er op het gebied van Leerlingenvervoer spelen.

EvenementAssistent

De wereld van evenementenvergunningen is Rianne en Joël op het lijf geschreven. Zij kunnen je helpen je proces organisatie-overstijgend in te richten, zodat jullie nauw kunnen samenwerken met externe adviesdiensten – wel in één veilige omgeving uiteraard.