Support

We willen dat je blij wordt van onze oplossingen, zodat je ze graag en vaak gebruikt. Daarom streven we ernaar de meest gebruiksvriendelijke apps en software te maken. Heb je een vraag, opmerking of feedback, dan horen we dat uiteraard graag. Neem gerust contact met ons op!

Decos

Waarom werken we eigenlijk papierloos en zonder managers? Bel of mail ons gewoon, Bert legt je helder uit waarom we dingen doen zoals we doen. Of maak een afspraak met Marcia. Zij laat je de ballenbak, de meteoriet en het opgeruimde kantoor graag zien.

JOIN

Ken je Raymond, Daan en Thijs al? Onze jongens van Customer Support helpen je bij al je vragen over de JOIN suite. Heb je een andere vraag, bijvoorbeeld over de cloud, licenties, of een kopje koffie, kun je altijd bellen of mailen met ons directeursduo Bas & Bas. Je bent van harte welkom!

Fixi

Wil je via fixi een melding maken van een schade aan de openbare ruimte? Maar werkt de app even niet mee? Meld je issue gewoon via de website, of bel of mail ons gerust, dan helpt Sander, René of Wendy je geheid met je probleem.

Minute

De jongens van Minute weten dat het best lastig kan zijn om de traditionele regels van het vergaderen overboord te gooien. Arjan, Martijn en Gert-Jaap helpen je graag om van al die overbodige printjes af te komen en samen efficiënter te overleggen.

Cartracker

Als je ons belt, krijg je direct Hans aan de lijn. Hij helpt je bij alles, bijvoorbeeld de inbouw van de units en de inrichting van je software. Roy zet zich in om aan al jouw wensen als klant te voldoen. En Moniek weet alles van de wetgeving RRS – meer heb je niet nodig.

Flo

Handige tips & tricks, interpretatie van je ritten, hoe je de competitie met je vrienden moet aangaan: Moniek weet er alles van. Alain vult haar aan met zijn kennis van algoritmes, big data en meer van dat soort moeilijke dingen. Zodat jij de app optimaal kunt gebruiken.

Welbo

Doet Pepper even niet wat hij zou moeten doen? Stuurt hij je gasten weg in plaats van dat hij ze ontvangt? Of heb je nog geen robot, maar wil je daar gewoon meer over weten? Bel of mail met Roel, hij legt je graag de mogelijkheden uit.

Audiology

Al jarenlang is Pieter onze expert op het gebied van audiometers. Kalibratie, onderhoud, vastgelopen systemen: hij fixt het allemaal voor je. Dus loop je ergens tegenaan, neem contact op met Pieter en hij zorgt ervoor dat je snel weer aan het werk kunt.