Werken Bij Def

Spring in het diepe bij Decos


Neem jij binnenkort een duik in onze ballenbak? Wij dagen je uit om de sprong te wagen! Je moet wel houden van vrijheid en verantwoordelijkheid – en een klein beetje gek zijn. Dan pas je wel bij ons.

We zijn altijd op zoek naar mensen die vandaag de wereld van morgen willen veranderen. Mensen met een visie en die zichzelf continu willen vernieuwen. Daarbij zijn ze goed in wat ze doen en houden ze van samenwerken met collega’s en klanten. Ben jij die nieuwe collega?

Wanted:
Customer Success Consultant

Doe jij álles voor laaiend enthousiaste klanten? Houd je van een mix van werkzaamheden in je job, waarbij je je hand niet omdraait voor support, sales en trainingen? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Wanted:
Content Marketeer

Ben jij een natuurtalent in het bedenken en schrijven van pakkende content voor het generen van leads bij (potentiële) klanten? Kennen SEO, inbound marketing en social media geen geheimen voor jou? En heb jij passie voor IT? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wanted:
Stagiairs

Echt meedraaien binnen een team, veel leren en je eigen werkzaamheden inrichten? Vanaf februari zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die ons IT, HR, Finance, Marketing of Development team komen versterken!

… of op zoek naar een andere uitdaging?!

Onze Medewerkers

 • "Ik vind het super om steeds als team te blijven verbeteren"
  Anton Beelen
  Anton Beelen
  Account manager
 • "Continu leren maakt het werk opwindend en afwisselend"
  Reetesh Rathi
  Reetesh Rathi
  Business Consultant
 • "Ik vind het gaaf om klanten blij te maken met onze software"
  Inger Velstra
  Inger Velstra
  Functioneel Consultant

Duurzame werkgever

 

Wij stonden zomaar in de finale van de Kroon op je Werkprijs! Dit eerbetoon van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) komt toe aan bedrijven die zich ‘positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers’. Een hele mond vol, maar stiekem zijn we er behoorlijk trots op.

Footer-Paul

Ben jij de nieuwste Decosser?

Ik heet je graag welkom in ons spaceship, waar niet ik maar jij volledig de baas bent. Join ons!

Paul Veger, CEO Decos
Mail me