Decos medewerkers

Spring in het diepe bij Decos


Neem jij binnenkort een duik in onze ballenbak? Wij dagen je uit om de sprong te wagen! Je moet wel houden van vrijheid en verantwoordelijkheid – en een klein beetje gek zijn. Dan pas je wel bij ons.

We zijn altijd op zoek naar mensen die vandaag de wereld van morgen willen veranderen. Mensen met een visie en die zichzelf continu willen vernieuwen. Daarbij zijn ze goed in wat ze doen en houden ze van samenwerken met collega’s en klanten. Ben jij die nieuwe collega?

WANTED:
(Junior) Accountmanager

Word jij enthousiast van een goed inhoudelijk gesprek, het behalen van resultaten en zet jij je in om die order getekend te krijgen? Ben je heel ambitieus, communicatief sterk en sta je klaar voor jouw klanten…

WANTED:
(Junior) Project Manager

Word jij enthousiast van coördineren? Doe jij er alles aan om de implementatie bij onze klanten zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen? En krijg jij energie om diverse stakeholders bij elkaar te krijgen zodat alle neuzen dezelfde kant opstaan?

WANTED:
Customer Success Consultant

Doe jij álles voor laaiend enthousiaste klanten? Houd je van een mix van werkzaamheden in je job, waarbij je je hand niet omdraait voor support, sales en trainingen?

WANTED:
Customer Support Consultant

Krijg jij energie van puzzelen? Fungeer jij graag als schakel tussen verschillende partijen? En wil jij je volledig onderdompelen in onze software? Dan zijn wij opzoek naar jou!

WANTED:
Content Marketeer

Ben jij een natuurtalent in het bedenken en schrijven van pakkende content voor het generen van leads generen bij (potentiële) klanten? Kennen SEO, inbound marketing en Social media geen geheimen voor jou? En heb jij passie voor IT? Dan zijn wij opzoek naar jou!

WANTED:
Finance Manager

Ben jij een communicatieve Finance Manager met internationale ervaring? Wil jij bijdragen aan een organisatie die werkt aan de wereld van morgen? Solliciteer dan voor de vacature van Finance Manager bij Decos.

WANTED:
Financial Controller

Ben jij een ondernemende Financial Controller? Heb je de ambitie om binnen een internationale organisatie te werken? En wil jij bijdragen aan een organisatie die werkt aan de wereld van morgen?

WANTED:
Digital Professional

Word jij enthousiast van digitalisering? Wil jij onze klanten hierin ondersteunen? En houd je ervan om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan zijn wij opzoek naar jou! Decos zoekt per direct een Digital Professional.

WANTED:
Full-Stack Developer (nieuwe software oplossingen)

Wil jij actief bijdragen aan een Cloud oplossing voor voornamelijk lokale overheden om hen te helpen in de digitalisering? En wil jij ervaring opdoen van nieuwe technieken zoals Docker en Kubernetes? Komt dan bouwen aan onze nieuwe generatie software!

WANTED:
Full-Stack Developer (huidige software stack)

Ben jij een Full-stack Developer die werkt binnen een internationaal team? Wil jij actief bijdragen aan een Cloud oplossing voor voornamelijk lokale overheden om hen te helpen in de digitalisering? Heb jij naast ervaring in .NET ook de nodige kennis van Azure? Kom dan met ons meebouwen aan onze huidige software stack.

WANTED:
New Business Developer FIXI - Germany

In the Netherlands Fixi is a great success! We are the market leader within the Netherlands in this domain. We learned that Fixi has potential to be successful outside of the Netherlands. Therefore, we are going to take the step to another country: Germany! Do you want to become part of this new adventure? JOIN us!

WANTED:
Software Architect

Wil jij nieuwe software oplossingen bedenken vanuit de techniek? Ben jij in staat om vanuit Microservices filosofie een applicatie te ontwerpen? En vind jij het ook leuk om nog mee te schrijven aan de Code? Lees dan verder!

WANTED:
Stagiaires

Echt meedraaien binnen een team, veel leren en je eigen werkzaamheden inrichten? Dat kan tijdens een stage bij Decos. Vanaf september zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten die ons IT, Finance of Marketing team komen versterken!

… of op zoek naar een andere uitdaging?!

Onze Medewerkers

 • "Ik vind het super om steeds als team te blijven verbeteren"
  Anton vierkant
  Anton Beelen
  Account manager
 • "Continu leren maakt het werk opwindend en afwisselend"
  Reetesh Rathi
  Reetesh Rathi
  Business Consultant
 • "Ik vind het gaaf om klanten blij te maken met onze software"
  Inger Velstra
  Inger Velstra
  Functioneel Consultant

Duurzame werkgever

 

Wij stonden zomaar in de finale van de Kroon op je Werkprijs! Dit eerbetoon van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) komt toe aan bedrijven die zich ‘positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers’. Een hele mond vol, maar stiekem zijn we er behoorlijk trots op.

Werken-bij-footer

Ben jij de nieuwste Decosser?

Ik heet je graag welkom in ons spaceship,
waar wij samen de baas zijn. Join ons!

Marijn Oegema, HR Adviseur
Mail me