Decos medewerkers

Spring in het diepe bij Decos


Neem jij binnenkort een duik in onze ballenbak? Wij dagen je uit om de sprong te wagen! Je moet wel houden van vrijheid en verantwoordelijkheid – en een klein beetje gek zijn. Dan pas je wel bij ons.

We zijn altijd op zoek naar mensen die vandaag de wereld van morgen willen veranderen. Mensen met een visie en die zichzelf continu willen vernieuwen. Daarbij zijn ze goed in wat ze doen en houden ze van samenwerken met collega’s en klanten. Ben jij die nieuwe collega?

WANTED: (Junior) Accountmanager

Word jij enthousiast van een goed inhoudelijk gesprek, het behalen van resultaten en zet jij je in om die order getekend te krijgen? Ben je heel ambitieus, communicatief sterk en sta je klaar voor jouw klanten…

WANTED:
Digital Professional

Word jij enthousiast van digitalisering? Wil jij onze klanten hierin ondersteunen? En houd je ervan om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan zijn wij opzoek naar jou! Decos zoekt per direct een Digital Professional.

WANTED:
Recruiter

Vind jij het leuk om erachter te komen wat mensen echt zoeken in een baan? Krijg je energie van het enthousiasmeren van mensen? Dan zoeken wij jou!

WANTED:
(Junior) Project Manager

Word jij enthousiast van coördineren? Doe jij er alles aan om de implementatie bij onze klanten zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen? En krijg jij energie om diverse stakeholders bij elkaar te krijgen zodat alle neuzen dezelfde kant opstaan?

WANTED:
Customer Success Consultant

Doe jij álles voor laaiend enthousiaste klanten? Houd je van een mix van werkzaamheden in je job, waarbij je je hand niet omdraait voor support, sales en trainingen?

WANTED: Customer Support Consultant

Krijg jij energie van puzzelen? Fungeer jij graag als schakel tussen verschillende partijen? En wil jij je volledig onderdompelen in onze software? Dan zijn wij opzoek naar jou!

WANTED: (Junior) Bid Manager

Ben jij steengoed in het schrijven van pakkende teksten? Duik jij graag de inhoud in, wil je details doorgronden en krijg je energie van een goedlopend proces? Lees dan verder en kom ons team versterken!

… of op zoek naar een andere uitdaging?!

Onze Medewerkers

 • "Ik vind het super om steeds als team te blijven verbeteren"
  Anton Beelen
  Anton Beelen
  Account manager
 • "Continu leren maakt het werk opwindend en afwisselend"
  Reetesh Rathi
  Reetesh Rathi
  Business Consultant
 • "Ik vind het gaaf om klanten blij te maken met onze software"
  Inger Velstra
  Inger Velstra
  Functioneel Consultant

Duurzame werkgever

 

Wij stonden zomaar in de finale van de Kroon op je Werkprijs! Dit eerbetoon van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) komt toe aan bedrijven die zich ‘positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers’. Een hele mond vol, maar stiekem zijn we er behoorlijk trots op.

Werken-bij-footer

Ben jij de nieuwste Decosser?

Ik heet je graag welkom in ons spaceship,
waar wij samen de baas zijn. Join ons!

Marijn Oegema, HR Adviseur
Mail me