We zijn altijd op zoek naar mensen die de wereld van morgen willen veranderen. Mensen die dromen van een betere wereld en ook zichzelf continu willen vernieuwen. Vanzelfsprekend zijn ze goed in wat ze doen en doen ze dat samen met collega’s en klanten. Daarin nemen ze hun verantwoordelijkheid en leiderschap.
Ben jij die nieuwe collega?

Check de film

DECOS ALS WERKGEVER

WANTED: Account Manager

Wij zoeken een accountmanager ‘Lokale en Regionale Overheden’. Voor hen is onze JOIN Suite één van de belangrijkste oplossingen, waarmee zij slimmer en efficiënter kunnen werken. Ben jij enthousiast, overtuigend, nieuwsgierig en goed in staat om verbinding te maken met klanten en relaties? En heb jij altijd al achter het stuur willen zitten van een Tesla? Grijp dan nu je kans en check de film!

Check de vacature

WANTED: Account Manager E-Dienstverlening

Voel jij je thuis op het raakvlak tussen inwoners en overheid? En wil jij meehelpen de overheid digitaler en toegankelijker te maken voor alle Nederlanders? Wij zoeken een accountmanager ‘Lokale en Regionale Overheden’ voor onze E-Dienstverlening producten. We kunnen je goed gebruiken in ons team!

Check de vacature

WANTED: Customer Support Consultant

Check de vacature

Decos gooit hoge ogen als duurzame werkgever

Nieuws – 31 mei 2017. Vandaag stond Decos in Garderen in de finale van de Kroon op het Werk prijs 2017. Dit eerbetoon van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) komt toe aan bedrijven die zich positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Lees het nieuwsbericht

Decos schaft vakantiedagen af

Nieuws – 18 juli 2015. Bij de meeste bedrijven hebben werknemers een beperkt aantal vakantiedagen en moeten ze aan hun manager vragen of ze weg kunnen. Bij Decos gaan ze dat vanaf deze zomer anders doen. Het bedrijf houdt niet langer bij wie wanneer en hoelang op vakantie gaat. Vakantie nemen is bij Decos een groepsverantwoordelijkheid waar medewerkers onderling uit moeten komen.

Lees nieuwsbericht