We zijn altijd op zoek naar mensen die de wereld van morgen willen veranderen. Mensen die dromen van een betere wereld en ook zichzelf continu willen vernieuwen. Vanzelfsprekend zijn ze goed in wat ze doen en doen ze dat samen met collega’s en klanten. Daarin nemen ze hun verantwoordelijkheid en leiderschap.
Ben jij die nieuwe collega?

Check de film

DECOS ALS WERKGEVER

WANTED: Full Stack .NET Developer

C#, .NET framework, JavaScript, AngularJS en Design Patterns, je weet precies over welke skills we het hebben. We zoeken een Full Stack .NET Developer die bij wil dragen aan de toekomst. Gaat jouw hart sneller kloppen van onze innovaties en word je onze nieuwe collega?

Check de vacature

WANTED: Kennistechnologie Developer

ASP.NET, C#, HTML/CSS/Javascript/JqueryMSSQL Server 2008/2012, je weet precies over welke skills we het hebben. Wij zoeken een developer! Iets voor jou?

Check de vacature

WANTED: Customer Support Consultant

Houd je van troubleshooten? Klanten proactief helpen? Partners adviseren? En mik jij ook op het allerhoogste level van klanttevredenheid? Wellicht ben jij dan de Customer Support Consultant die we zoeken!

Check de vacature

Decos gooit hoge ogen als duurzame werkgever

Nieuws – 31 mei 2017. Vandaag stond Decos in Garderen in de finale van de Kroon op het Werk prijs 2017. Dit eerbetoon van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI) komt toe aan bedrijven die zich positief onderscheiden in het bevorderen van duurzame inzetbaarheid van werknemers.

Lees het nieuwsbericht

Decos schaft vakantiedagen af

Nieuws – 18 juli 2015. Bij de meeste bedrijven hebben werknemers een beperkt aantal vakantiedagen en moeten ze aan hun manager vragen of ze weg kunnen. Bij Decos gaan ze dat vanaf deze zomer anders doen. Het bedrijf houdt niet langer bij wie wanneer en hoelang op vakantie gaat. Vakantie nemen is bij Decos een groepsverantwoordelijkheid waar medewerkers onderling uit moeten komen.

Lees nieuwsbericht