ONTDEK DE FAVORIETE ZOMERACTIVITEITEN VAN ONZE DIGITAL PROFESSIONALS


De zomer is de favoriete periode van onze Digital Professionals. Ze hebben namelijk tal van activiteiten gepland staan waar ze dol op zijn. Denk aan duiken, een safari of een gezellige groepsreis. En het mooie is: met al deze activiteiten bieden ze all-inclusive ontzorging voor jou en je team!

 

 

ALL-INCLUSIVE ONTZORGING MET...

 

Dagelijkse beheer

Heb je deze vakantieperiode ondersteuning
nodig bij applicatiebeheer van JOIN? Digital Professionals springen voor lange of korte tijd bij.


 
×

Procesinrichting

Als JOIN goed is ingericht, kan jij achterover leunen. De Digital Professional analyseert je organisatie, maakt plannen en verzorgt de inrichting.


 
×

Gebruikersondersteuning

Kunnen je collega's meer uit JOIN halen?
Onze Digital Professionals verzorgen trainingen
en schrijven gebruikershandleidingen.

 
×
{{item.content_popup}}
×
{{item.content_popup}}
×

 VIJF VOORBEELDEN VAN RECENTE PROJECTEN

 

Zomer-Simon
Simon Koot

Simon duikt op dit moment voor gemeente Amsterdam in verschillende VTH-processen. Per proces kijkt hij samen met de productowner en inhoudelijke experts hoe de processen nu zijn ingericht en wat er verbeterd kan worden.


Zomer-Felix
Felix van Gelderen

Felix heeft gemeente Wageningen langere tijd ondersteund bij de implementatie van zaakgericht werken. Daarbij richtte hij zich onder andere op het inrichten van zaaktypen en webformulieren en het geven van trainingen.


Zomer-Ferdi
Ferdi Snelderwaard

Ferdi heeft bij Werkorganisatie Druten-Wijchen tijdelijk de rol van Applicatiebeheerder JOIN op zich genomen. Denk daarbij aan het helpen van medewerkers, beheren van gebruikers en het aanmaken van overzichten.


Zomer-Charlotte
Charlotte Schreuder

Charlotte heeft samen met senior consultant Maurice bij gemeente Amsterdam gewerkt aan de automatische publicatie van vergunningsaanvragen, in het kader van de Wet elektronische publicaties.

Zomer-Koen
Koen van der Zande

Koen heeft voor Servicepunt71 (regio Leiden) tal van eLearnings ingericht. Een nuttig project: want door trainingen te maken voor beginnende gebruikers, heeft Koen als startend Digital Professional al heel wat vlieguren in JOIN gemaakt.