Trots op onze partners

Elke organisatie is uniek en vraagt om verschillende specialismen. Daarom werken wij samen met vele partners. We vullen elkaar aan met onze kennis, zodat we samen de totaaloplossing kunnen bieden die voor jouw organisatie het beste werkt.

 

Centric - gespecialiseerde JOIN partner

Logo centric-1

In mei 2019 is Decos een nieuw partnership aangegaan met Centric. Centric heeft in Decos de perfecte partner gevonden om klanten binnen de lokale en regionale overheid te helpen met zaakgericht werken en klantcontact. Lees meer

 

Partners in het buitenland

 

Ictual-Logo_FullColor-2

Ictual biedt kwalitatieve IT-services en -oplossingen. Met ervaren en pragmatische professionals bieden zij praktische oplossingen en de best beschikbare service voor onze klanten op Curacao.

 

ITP CaribbeanITP Caribbean is een echte key speler op de Engelse Caribbean, gevestigd op Aruba. Haar consultants en services zijn praktisch en down-to-earth, zodat haar oplossingen écht verschil maken bij klanten.

 

bludotsBlu-dots Technology is een leidende IT-organisatie in Suriname, dankzij haar ervaring en “proven technology”. Onder hun tevreden klanten bevinden zich de grootste organisaties van het land.

 

 

Technologie partners

Onze software werkt samen met honderden andere oplossingen.
Hier onder vind je een greep uit het aanbod.

iWriter

 

Enable U nieuw

 

iBabs

 

Roxit

 

SIM groep nieuw

 

Xential

Stratech

 

PinkrRoccade

 

Notubiz

JCC Software

Lost Lemon

 

Mitel

Gemeente Oplossingen

 

Qmatic

Smart Documents_new Allbidigit Group
ValidSign

Zynyo

Ondertekenenlogo